SONGKET BY SHAFIKA MASLAN@shafikamaslan.co

TAILORING| BRIDAL| SONGKET | LACE | BROCADE | BATIK
📺 Sponsored 👗TV3, NTV7 & TV8
📦 Worldwide
💐Ready stock
📲 direct whatsapp terus tekan link⬇️

byshafikamaslan.wasap.my/

3,598 posts 27,222 followers 4,045 following

SONGKET BY SHAFIKA MASLAN

Kami umpama one stop center buat bakal-bakal pengantin.. .
Dari nak cari songket ✅
Matchingkn lace ✅
Tempahan jahitan ✅
Sewa baju penagntin✅
Accessories✅
Baju mak-mak pengantin ✅
Baju dulang2 girl & boy✅
Baju family sedondon✅
.
Ape je korang nak.. inshaAllah ade.. contact utk catering & pelamin pun kami ade 😘😘😍
.
So buat ape tunggu lagi.. jom dapatkan khidmat kami segera.. .
..Nak Order??
.
Screenshot & whatsapp je terus ke +60136553687 . atau boleh terus click link di bio 👆🏻 utk whatsapp kami sekarang
.
#songketbyshafikamaslan #brocade #songket #batikpastel #songketasli #songketdress #laceexclusive #lace #bajulebaran #busanapengantin #sampin #samping #pernikahan #perkahwinan #persandingan #kain #fabrics #tailoring #kainsongket #lace #pradalace #on9tailor #songketlembut #francelace #weddingdress #bridal #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #butikpengantin


0

SONGKET BY SHAFIKA MASLAN

SONGKET MEWAH TENUN PENUH
.
Songket design penuh pada ukuran 4.5m. Berminat??
.
Nak Order??
.
Screenshot & whatsapp je terus je +60136553687 atau boleh terus click link di bio utk whatsapp kami sekarang
.
#songket #songket3d #songketasli #songketdress #songketlovers #bajuraya #bajulebaran #bajukerja #jual #jualanmurah #sampin #samping #pernikahan #perkahwinan #persandingan #murahmurah #songketmurah #songketcantik #kainsongket #lace #pradalace #kaincotton #tenun #songketlembut #francelace #weddingdress #bridal #bajunikah #bajusanding


1

SONGKET BY SHAFIKA MASLAN

Wedding inspiration..
.
Lace dimatchingkan dengan songket.. mmg cantik kan?? Adoi.. lawanyer 😅. Jom tag kawan-kawan korang yang nk kawen tu


1

SONGKET BY SHAFIKA MASLAN

Work in progress.. .
PAKEJ TEMPAHAN JAHITAN
.
Dengan setiap belian kain berserta tempahan jahitan kami akan bagi special discount lg 10%-20%.
.
.
For more details boleh whatsapp kami terus ok.
.
Pakej sewa baju pengantin bermula RM1200 bersama accersories (baju baru) .
-

Pakej tempahan baju sanding, design baru dr anda & baju milik anda bermula RM1800 ( all in utk baju laki & perempuan)
. .
-
Catalogue baju sewa
@sewabajusongketbysm
@sewabajusongketbysm
@sewabajusongketbysm .
-

#songketbyshafikamaslan #brocade #songket #batikpastel #songketasli #songketdress #lace #bajudulanggirl #bajutunang #busanapengantin #sampin #bridesmaid #pernikahan #perkahwinan #persandingan #malaywedding #inspirasiperkahwinan #bridaltailoring #malayweddingguide #beadedlace #pradalace #solemnization #malayweddings #perkahwinanmelayu #weddingdress #butikpengantinkualalumpur #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #butikpengantin


0

SONGKET BY SHAFIKA MASLAN

Good morning.. moga kiter semua dikurniakan rezeki yang berkat.. mudah-mudahan aminnn..


1

SONGKET BY SHAFIKA MASLAN

PAKEJ TEMPAHAN JAHITAN
.
. Good night semua.. sebelum tido kiter belanja sikit tempahan baju nikah customer.. baju ni belom abis siap detailing lagi.. hanya sattle workmanship sahaja.. .

Dengan setiap belian kain berserta tempahan jahitan kami akan bagi special discount lg 10%-20%.
.
.
For more details boleh whatsapp kami terus ok.
.
Pakej sewa baju pengantin bermula RM1200 bersama accersories (baju baru) .
-

Pakej tempahan baju sanding, design baru dr anda & baju milik anda bermula RM1800 ( all in utk baju laki & perempuan)
. .
-
Catalogue baju sewa
@sewabajusongketbysm
@sewabajusongketbysm
@sewabajusongketbysm .
-

#songketbyshafikamaslan #brocade #songket #batikpastel #songketasli #songketdress #lace #bajudulanggirl #bajutunang #busanapengantin #sampin #bridesmaid #pernikahan #perkahwinan #persandingan #malaywedding #inspirasiperkahwinan #bridaltailoring #malayweddingguide #beadedlace #pradalace #solemnization #malayweddings #perkahwinanmelayu #weddingdress #butikpengantinkualalumpur #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #butikpengantin


0

SONGKET BY SHAFIKA MASLAN

SAMPIN MEWAH MACHINE MADE MURAH!! RM250 SHJ!
.
Jom siapa nk sampin cantik & colorful harga murah-murah mampu milik??
.
Nak Order??
.
Screenshot & whatsapp je terus je +60136553687 atau boleh terus click link di bio utk whatsapp kami sekarang
.
#songketbyshafikamaslan #shafikamaslanLovers #songket #songket3d #songketasli #songketdress #songketlovers #bajuraya #bajulebaran #busanapengantin #sampin #samping #pernikahan #perkahwinan #persandingan #murahmurah #songketmeurah #songketcantik #kainsongket #lace #pradalace #tenun #songketlembut #francelace #weddingdress #bridal #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #butikpengantin


0

SONGKET BY SHAFIKA MASLAN

SET BRIDAL SONGKET 13M RM350 SHJ!
.
Jom grab sekarang.. semua cantik-cantik lawa-lawa.. satu set dgn ukuran 13m.. .
Nak Order??
.
Harga promo RM350 .
Screenshot & whatsapp je terus ke +60136553687 . atau boleh terus click link di bio 👆🏻 utk whatsapp kami sekarang
.
#songketbyshafikamaslan #brocade #songket #batikpastel #songketasli #songketdress #laceexclusive #lacewedding #lacepengantin #busanapengantin #sampin #samping #pernikahan #perkahwinan #persandingan #kainexclusive #kainpengantin #bridaltailoring #kainsongket #beadedlace #pradalace #on9tailor #songketlembut #francelace #weddingdress #bridal #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #butikpengantin


0

SONGKET BY SHAFIKA MASLAN

Perhatian sayang-sayang semua.. tempahan jahitan December kami masih terima yer..
.
Untuk tempahan pengantin bulan 1 & 2 pun kami dh open slot yer..
.
Ni akak nk jelaskan sikit buat ade yang xpaham.. setiap belian kain songket beserta tempahan kami akan bagi diskaun utk kain songjet yang dibeli dari 10-20% diskaun.
.
Kalau songket tu mmg item promo akak bgi disc 10%. Kalau hrga normal akk bg disc 20% yer.. .
Maaf kalau ade yg terkeliru.. so siapa nk tempah baju tu jom terus whatsapp.. beli kain boleh terus tempah.. 😆


0

SONGKET BY SHAFIKA MASLAN

Tempahan Tanjak pun kami terima ok dear.. jom dapatkan pakej jahitan lengkp utk pengantin dari kami.. .
Jahitan dengan kualiti jahitan terbaik..
.
Dengan setiap belian kain berserta tempahan jahitan kami akan bagi special discount lg 10%-20%.
.
.
For more details boleh whatsapp kami terus ok.
.
Pakej sewa baju pengantin bermula RM1200 bersama accersories (baju baru) .
-

Pakej tempahan baju sanding, design baru dr anda & baju milik anda bermula RM1800 ( all in utk baju laki & perempuan)
. .
-
Catalogue baju sewa
@sewabajusongketbysm
@sewabajusongketbysm
@sewabajusongketbysm .
-

#songketbyshafikamaslan #brocade #songket #batikpastel #songketasli #songketdress #lace #bajudulanggirl #bajutunang #busanapengantin #sampin #bridesmaid #pernikahan #perkahwinan #persandingan #malaywedding #inspirasiperkahwinan #bridaltailoring #malayweddingguide #beadedlace #pradalace #solemnization #malayweddings #perkahwinanmelayu #weddingdress #butikpengantinkualalumpur #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #butikpengantin


1

SONGKET BY SHAFIKA MASLAN

PAKEJ TEMPAHAN JAHITAN
.
Dengan setiap belian kain berserta tempahan jahitan kami akan bagi special discount lg 10%-20%.
.
.
For more details boleh whatsapp kami terus ok.
.
Pakej sewa baju pengantin bermula RM1200 bersama accersories (baju baru) .
-

Pakej tempahan baju sanding, design baru dr anda & baju milik anda bermula RM1800 ( all in utk baju laki & perempuan)
. .
-
Catalogue baju sewa
@sewabajusongketbysm
@sewabajusongketbysm
@sewabajusongketbysm .
-

#songketbyshafikamaslan #brocade #songket #batikpastel #songketasli #songketdress #lace #bajudulanggirl #bajutunang #busanapengantin #sampin #bridesmaid #pernikahan #perkahwinan #persandingan #malaywedding #inspirasiperkahwinan #bridaltailoring #malayweddingguide #beadedlace #pradalace #solemnization #malayweddings #perkahwinanmelayu #weddingdress #butikpengantinkualalumpur #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #butikpengantin


1

SONGKET BY SHAFIKA MASLAN

SONGKET BUNGA PENUH KAIN PASANG!!
.
Promo! Cepat jom grab.. songnet tenun asli bukan cop/print.. ukuran 4.5m.. .
Nak Order??
.
Promo RM200 .
Screenshot & whatsapp je terus je +60136553687 atau boleh terus click link di bio utk whatsapp kami sekarang
.
#songketbyshafikamaslan #shafikamaslanLovers #songket #songket3d #songketasli #songketdress #songketlovers #bajuraya #bajulebaran #busanapengantin #sampin #samping #pernikahan #perkahwinan #persandingan #murahmurah #songketmeurah #songketcantik #kainsongket #lace #pradalace #tenun #songketlembut #francelace #weddingdress #bridal #bajunikah #bajusanding #bajupengantin #butikpengantin


1