Nur Shahida Mohd Rashid@shahidadherbs

Mengejar manusia kita akan lelah. Kejar Tuhan inshaAllah kita takkan rebah.

Banyak minta tutorial tudung sbb sejak megandung sampai bersalin mmg malas....
.
Tapi dah habis berpantang ni mood rajin datang kembali....jadi hari ni akk terlajak laris belanja tutorial dgn menggunakan instant shawl @aliff_syukri @aliff_syukri .... Harga rm49.90 sehelai


941

Budak manja anak ketiak😇


242

Happy Girl in the world😍😍


455

siapa yg excited nak buku masakan @yatiekitchen ni mcm saya.....
.
Kalau nak tahu resipi terbaik @yatiekitchen ni kena order dan beli tau sbb semua resipi dia saya dah cuba sedap sangat....kalau korang selalu takde idea nak masak apa wajib dapatkan buku resipi @yatiekitchen ...
.
Kak @yatiekitchen saya booking satu ya....x dapat boleh nangis saya nanti😍😍


35

Siapa tengok @yusoffalqardawi semalam kat Go Shop? nasib dia diam je...pandai tolong mama abah cari rezeki........tq @yusoffalqardawi 😍😍


132

@yusoffalqardawi nak keluar TV petang nanti jam 6 di Astro Go Shop di 4 saluran serentaj iaitu Astro Ria 104 dan 123...saluran 118 dan 120 ...kita promote set Pencerahan badan dan muka..nak tahu apa rahsia muka mama saya cerah dan berseri kena tgk ptg ni ok jam 6 petang😍😍
.
Yusoff senyum je sbb tgk mama pegang kotak terbalik😂😂.....apa la mama ni....


424

Dialah juga yg paling lawa...perasan....😔
.
kenapa la zaman kahwin dulu x ada gambar2 cantik mcm ni😀...untunglah zaman sekarang semua di hujung jari harga pun berpatutan...ini ni album cukur jambul @yusoffalqardawi dah siap...dr sehari ke sehari delay sbb sibuk x sempat nak jumpa... tq abg2 dari @haikalmulia 😀😀
.
Kalau nak service photography terbaik harga terbaik dan gambar terbaik kena follow @haikalmulia @haikalmulia .... No Tel 016-4127610 mmg korang puas hati..


163

Saya dah siap nak pergi Expo Singapore Hall.....hari ni saya menggayakan tudung instant @aliff_syukri @aliff_syukri ....sarung je x payah pakai kerongsang dan dia ada getah so boleh adjust ikut kelebaran muka masing2 sbb getah boleh tarik2 kan......
.
Saya hanya pakai peniti sebagai penyeri sahaja di bahagian tepi...
.
Ada banyak warna menarik dan nak dapatkan tudung ni dgn harga terlajak murah boleh datang ke Singapore Expo Hall...yg nak bg free pun banyak juga...jadi datang ramai2 serbu sbb hari ni last day...semalam pun laris bak goreng pisang jadi stok last day ni mmg x banyak dah yg tinggal😍😍


522

eh sedap je cakap kita x ada peminat...mcm lah @aliffsyukriterlajaklaris ramai peminat..😔
.
Apapun jgn lupa temui kami dan @yusoffalqardawi @baem_adham @qadejah @ammar_ahyan di Singapore Expo Hall pada pkl 4 petang nanti diskaun sehingga 80%...ada juga tudung @aliff_syukri sekali...bawa anak2 ni bukan apa@suruh tolong niaga jimat x yah bayar gaji pekerja😝😝


694

Family 😍😍


476

setelah dipaksa pose dan bergaya oleh @aliffsyukriterlajaklaris ..sy malas lahh wakk nak bergaya


551

SAPA NAK FREE ?? Komen cepat saya nak tengok ? Lepastu Follow @zul.iphone sekarang !.
.
.
.
Alhamdulillah rezeki Hari jumaat 😊untung la si Dia dapat iPhone baru dari @zul.iphone . lepas ni kalau baem jadi lagi baik , tak rosakkan pokok abah dia , boleh mintak abah dia sebijik 😂
.
.
thanks @zul.iphone ! sapa cari iphone tu , terus pergi follow ig @zul.iphone 😎trusted seller dan harga murah sangat 😍


8,597