Nur Shahida Mohd Rashid@shahidadherbs

Mengejar manusia kita akan lelah. Kejar Tuhan inshaAllah kita takkan rebah.

.
.
Ada peminat peminat saya di KEDAH ???! . Saya akan turun LIVE yays ! .
.
MINGGU INI PESTA CLEARANCE D'HERS & ALIFF BY SHA 👇🏻 .
.
🗓️SAVE THE DATE🗓️
.
💸SAVE THE MONEY💸
.
🎪KEDAH RAYA FEST ,
📍TABUNG HAJI HOTEL ,
🌍 ALOR SETAR ,
🗓️‪1 & 2 JUN ,
‪📋 JUMAAT & SABTU .‬
‪⏰ 10 PAGI - 12 MALAM .
‬.
.
.
.
SERENTAK .
.
.
.
.
🎪PAHANG RAYA FEST ,
📍ZENITH HOTEL ,
🌍 KUANTAN ,
🗓️‪2 & 3 JUN ,
‪📋 SABTU & AHAD .‬
‪⏰ 10 PAGI - 12 MALAM .
.

KENAPA ANDA WAJIB DATANG ? 👇 .
.
🌙RM 10 000 HUJAN DUIT PADA OPENING ‪JAM 10‬ PAGI ☔️💸☔️.
.
🌙SHOPPING SERENDAH RM 97 DALAM SINGLE RESIT DAN BAWA RESIT KE KAUNTER MR PREMIUM UNTUK BAWA PULANG SEBUAH VOLKSWAGEN BEETLE SPORTS BERNILAI RM 230 000 PERCUMA ! 🚘 .
.
🌙10 000 GOODIE BAGS PALING EKSLUSIF UNTUK 10 000 PENGUNJUNG PALING AWAL 🎁 .
.
🌙 1JUTA STOK PERLU DIHABISKAN 👕.
. .
.
INGAT RAYA INGAT @MOODREPUBLIK ! LUPAKAN YANG LAIN .
.
JOM TAG RERAKAN DAN SNAP GAMBAR INI KE WHATSAPP GROUP MAKCIK BAWNG SEKARANG 😘👇👇👇.
.
#kedah
#pahang
#moodrepublik
#kedahrayafest
#pahangrayafest
#kedahrayafest2018
#pahangrayafest2018
#festivalrayanomborsatumalaysia
#festivalfesyennomborsatumalaysia
.
.


11

dah beli tudung raya ke belum...kalau belum kena cepat2 dapatkan tudung @aliff_syukri ni...nak pakai dgn baju warna apa pun boleh.......dgr2 dah nak licin jadi kena cepat booking ya tudung @aliff_syukri @aliff_syukri


68

Balik kampung.......sebab @aliffsyukriterlajaklaris sibuk teramat jadi kita curi2 blk kg...sbb raya nak jalan jauh2 takut terberanak nanti....😍


206

WRAP ME CORSET.... its back..!!!
yg nak langsing.. yang nak lawa... yang nak kembali bentuk badan seperti anak dara.. kena beli wrap me corser ni.... akak janji... xkan menyesal... bagus untuk menegapkan kembali payudara.. merampingkan kembali pinggang.. memberi sokongan pada bahagian belakang dan menjadikan punggung kelihatan pejal.. dan dapat membuatkan peha kelihatan montok secara semulajadi... Rm89.00 je.... www.wasap.my/+60132334133/wrapmecorset


87

bisnes baru jual perabot di @palacealiffsyukri @palacealiffsyukri ...Alhamdulillah banyak yg dah habis maklum lah org cari perabot raya....jadi yg belum beli perabot dtg cepat2 kat galeri kami @palacealiffsyukri whatsapp 0133420133...
.
moden klasik semua ada harga saudara mara kata @aliffsyukriterlajaklaris ....tapi x taulah harga saudara mara dia tu mcm mana 😂😂😂


310

suami @aliffsyukriterlajaklaris cakap u ni pemalas nak buat video masakan...meh sini i buatkan video....ni lah hasil menu berbuka semalam.....Biasanya mmg jarang membeli makanan utk buka kecuali beli kuih muih je...
.
Sebenarya bukan malas buat video tapi sbb nak cepat lepas masak nak berguring(baring)bahasa orang banjar...jadi masak pun laju2 jer..


217

sedar tak sedar dah sampai episod akhir Oh Abg Kosmetik Malam ni....akhirnya rumah pun dah siap...walaupun dr awal byk dugaan dan mcm2 masalah tak dijangka...nak tgk keseluruhan rumah yg dah siap jgn lupa tgk Oh Abang Kosmetik malam ni jam 9.00 malam di Astro Ria...kalau yg pergi terawih tu jgn lupa rakam tau.....😍😍


50

nak balik keje dah nak masak pula.....
.
Alhamdulillah setakat ni puasa berjalan lancar....tapi dah x ingat dah berapa hari yek.....mudahan baby tunggu habis puasa bg mama makan lauk pauk raya dulu puas2 lepas tu baru keluar ya😊😊😊🤰🏻🤱🏻


522

tak lama lagi dah nak keluar dah baby dalam perut ni.....semua barang2 dah ready termasuk stroller dr @mamoursmalaysia @mamoursmalaysia ....antara stroller terbaik sbb boleh ditukar mengikut penggunaan kesesuaian umur baby...nanti bila dah keluar kita posing satu kali baby dgn stroller ni...nak travel pun senang lipat2 je terus angkut...tq @mamoursmalaysia @mamoursmalaysia


156

barisan menteri kabinet di rumah...@qadejah dah selamat berlayar.......sujud terus tertidur 🤣🤣


128

Alhamdulillah dipanjangkan usia dapat menyambut ramadhan esok...malam ni bermula terawih...mudahan saya di beri kekuatan utk berpuasa dan berterawih sepanjang bulan ramadhan ni...
.
Tapi belum start puasa dah fikir menu berbuka esok...over tau kita ni😝


301

so sweet jubah dari @bellaammararaya ni...... sedap pakai...dah hujung2 ni nak tempah baju pun malas sbb pakai sekejap je tapi jubah @bellaammararaya ni nanti lepas bersalin pun boleh pakai yg penting sesuai utk ibu menyusu nanti...❤️❤️


226

The end of the page