PENGEDAR SHAKLEE@shaklee.byyuni

๐ŸŒทTrusted SID Shaklee
๐ŸŒทWhatsapp : 0139136155
๐ŸŒทBest price best consultant
๐ŸŒทPostage Setiap Hari
๐Ÿ“ซ POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Klik bwah untk order๐Ÿ‘‡

http://www.wasap.my/60139136155/DariInstagram

Sometimes, the blessing are not in what He gives, but in what He takes away.
.
Alhamdulilah.
.
#ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #meletup #fattzura #neelofa #rahsiahatiperempuan #mrgrey #selamathariraya #nur #babyctdk


4

RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN SHAKLEE!
.
.
If you all jenis nak skin cantik, flawless macam NAIK ROKET, you all boleh lah try COLLAGEN POWDER Shaklee nih.
.
.
Collagen Powder Shaklee ni the best! Sebab ianya berasal dari 4000MG Collagen from RED SNAPPER SCALE (Sisik ikan merah) yang berasal dari kedalaman laut yang tersangatlah dalam! .
Which memang sangat BERKUALITI UNGGUL!
.
Yes, dari bau, warna pun you all boleh tahu dia organic & safe & natural ๐Ÿ˜‰
.
Antara kelebihan Collagen Powder ni :
.
๐ŸŒธ Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
๐ŸŒธ Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
๐ŸŒธ Menghaluskan kulit
๐ŸŒธ Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
๐ŸŒธ Mengecutkan jerawat.
๐ŸŒธ Melicinkan dan mencerahkan kulit.
๐ŸŒธ Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
๐ŸŒธ Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
๐ŸŒธ Membantu hati dalam proses detoks.
๐ŸŒธ Memelihara kelenturan sendi.
๐ŸŒธ Mengurangkan keradangan (inflammation)
๐ŸŒธMengatasi masalah sukar tidur.
๐ŸŒธ Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
๐ŸŒธ Menegangkan payudara.
๐ŸŒธ Banyak lagi sebenarnya! .
Seriously best and rugi gila uolss tak try!
.
Confirm best & tak menyesal! And akan rasa nak beli berkotak kotak lagi sebab effect dia memang SUPERB BEST ๐Ÿ‘
.
Meh terus whatsapp yuni. Sebab collagen ada sale untuk bulan ni. Rugu tak grab uolsss. :)
.
.
Yuni
0139136155
.
#shaklee #shakleebyyuni #shakleemalaysia #shakleemurah #collagenpowder #collagenshaklee #collagenshakleemurah #collagenpowdershaklee #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #meletup #fattzura #neelofa #babyctdk #nur #mrgrey #rahsiahatiperempuan


1

RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN SHAKLEE!
.
.
If you all jenis nak skin cantik, flawless macam NAIK ROKET, you all boleh lah try COLLAGEN POWDER Shaklee nih.
.
.
Collagen Powder Shaklee ni the best! Sebab ianya berasal dari 4000MG Collagen from RED SNAPPER SCALE (Sisik ikan merah) yang berasal dari kedalaman laut yang tersangatlah dalam! .
Which memang sangat BERKUALITI UNGGUL!
.
Yes, dari bau, warna pun you all boleh tahu dia organic & safe & natural ๐Ÿ˜‰
.
Antara kelebihan Collagen Powder ni :
.
๐ŸŒธ Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
๐ŸŒธ Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
๐ŸŒธ Menghaluskan kulit
๐ŸŒธ Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
๐ŸŒธ Mengecutkan jerawat.
๐ŸŒธ Melicinkan dan mencerahkan kulit.
๐ŸŒธ Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
๐ŸŒธ Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
๐ŸŒธ Membantu hati dalam proses detoks.
๐ŸŒธ Memelihara kelenturan sendi.
๐ŸŒธ Mengurangkan keradangan (inflammation)
๐ŸŒธMengatasi masalah sukar tidur.
๐ŸŒธ Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
๐ŸŒธ Menegangkan payudara.
๐ŸŒธ Banyak lagi sebenarnya! .
Seriously best and rugi gila uolss tak try!
.
Confirm best & tak menyesal! And akan rasa nak beli berkotak kotak lagi sebab effect dia memang SUPERB BEST ๐Ÿ‘
.
Meh terus whatsapp yuni. Sebab collagen ada sale untuk bulan ni. Rugu tak grab uolsss. :)
.
.
Yuni
0139136155
.
#shaklee #shakleebyyuni #shakleemalaysia #shakleemurah #collagenpowder #collagenshaklee #collagenshakleemurah #collagenpowdershaklee #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #meletup #fattzura #neelofa #babyctdk #nur #mrgrey #rahsiahatiperempuan


3

19 Ramadhan 1439H โค๏ธ Perasan tak,
Masa Ramadhan je awak tambah amal.

Perasan tak,
Masa Ramadhan je boleh makan samaยฒ

Perasan tak,
Masa Ramadhan je kita curi masa nak bangun malam

Perasan tak,
Masa Ramadhan je banyak Quran tak berhabuk

Dan

Perasan tak,
Masa Ramadhan je kita rasa kita rapat dengan Allah โœจ

#teamusrahlegend #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #meletop #fattzura #neelofa #bazarpaknil #bazarramadhan #bajugold #kasutraya


2

Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜‰
.
.
Cinch Shaklee adalah minuman yang berasaskan protein untuk menggantikan makanan sepanjang proses menurunkan berat badan. Dengan Cinch Shaklee, anda akan rasa lebih berpuas hati dan kenyang.
.
.
Berikut, kelebihan & kebaikan Cinch Shake :
.
.
๐ŸนMemberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya
.
๐ŸนMengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan
.
๐ŸนMemberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
.
๐ŸนMeningkatan metabolisme badan
.
๐ŸนMemelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus
.
๐ŸนAnda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit
.
๐ŸนMenghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan
.
๐ŸนMemberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
.
๐ŸนMengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.
.
๐ŸนDiperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
.
๐ŸนTerdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
.
๐ŸนMempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
.
๐ŸนNilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
.
๐ŸนMemberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
.
๐ŸนTiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
.
๐ŸนSoya bukan GMO
.
.
.
Nak dapatkan Cinch Shaklee? Meh cepat whatsapp yuni.
.
.
0139136155
(Atau tekan link di bio)
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #meletop #neelofa #fattzura #gemagegarvaganva2 #babyctdk #comelpipimerah #dimatamu #diet #misikurus #shaklee #shakleemurah #shakleecinch #cinchshaklee #divaAA #cinchshakleemurah #ramadhan #shakleepromo #protein #minumanprotein #shakleestudent #rahsiahatiperempuan


0

Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜‰
.
.
Cinch Shaklee adalah minuman yang berasaskan protein untuk menggantikan makanan sepanjang proses menurunkan berat badan. Dengan Cinch Shaklee, anda akan rasa lebih berpuas hati dan kenyang.
.
.
Berikut, kelebihan & kebaikan Cinch Shake :
.
.
๐ŸนMemberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya
.
๐ŸนMengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan
.
๐ŸนMemberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
.
๐ŸนMeningkatan metabolisme badan
.
๐ŸนMemelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus
.
๐ŸนAnda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit
.
๐ŸนMenghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan
.
๐ŸนMemberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
.
๐ŸนMengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.
.
๐ŸนDiperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
.
๐ŸนTerdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
.
๐ŸนMempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
.
๐ŸนNilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
.
๐ŸนMemberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
.
๐ŸนTiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
.
๐ŸนSoya bukan GMO
.
.
.
Nak dapatkan Cinch Shaklee? Meh cepat whatsapp yuni.
.
.
0139136155
(Atau tekan link di bio)
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #meletop #neelofa #fattzura #gemagegarvaganva2 #babyctdk #comelpipimerah #dimatamu #diet #misikurus #shaklee #shakleemurah #shakleecinch #cinchshaklee #divaAA #cinchshakleemurah #ramadhan #shakleepromo #protein #minumanprotein #shakleestudent #rahsiahatiperempuan


2

14 Ramadhan 1439H โค๏ธ Berdoalah, sesungguhnya doa orang yang berpuasa itu tidak ditolak. Doakan juga kebaikan umat Islam. Semoga kita semua diberikan hidayah sehingga hujung nafas

#ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #meletop #fattzura #neelofa #nur #mrgrey #rahsiahatiperempuan #babyctdk #bazarramadhan


1

Assalamualaikum.
.
.
Performance drink ni ialah minuman ISOTONIK yang less sugar dan tidak bergas. Yang bestnya, performance drink ni boleh minum sejuk2 dan nak letak ice lagi sedap. Bila consume Performance ni kita akan kekal bertenaga dan x mudah rasa letih bila seharian bekerja dkt luar.
.
.
.
Siapa yg sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah: .
.
๐ŸŒธPara ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother). Ia bukanlah milk booster tapi kita sendiri tau yg bila kita nk menyusukan baby perlukan tenaga yg mencukupi.
.
๐ŸŒธMereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
.
๐ŸŒธMereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka.
.
๐ŸŒธPara pesakit yang menghidap gout.
.
๐ŸŒธMereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
.
๐ŸŒธJika anda sering diserang sakit kepala atau migrain.
.
๐ŸŒธAnak-anak yang demam.
.
๐ŸŒธMereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam.
.
๐ŸŒธSebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan.
.
.
Nak bagi kat anak2 nanti sahur pon boleh. Performance ni sesuai untuk kanak2 sebab minuman tidak bergas. .
.
.
.
.
Yuni
0139136155
.
#shaklee #shakleeperformance #shakleeukm #shakleebangi #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #meletop #fattzura #neelofa #babyctdk #coverstarera #comelpipimerah #gemagegarvaganva2 #bazirpaknil #shakleemurah #shakleepuasa #rahsiahatiperempuan #mrgrey


0

Assalamualaikum.
.
.
Performance drink ni ialah minuman ISOTONIK yang less sugar dan tidak bergas. Yang bestnya, performance drink ni boleh minum sejuk2 dan nak letak ice lagi sedap. Bila consume Performance ni kita akan kekal bertenaga dan x mudah rasa letih bila seharian bekerja dkt luar.
.
.
.
Siapa yg sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah: .
.
๐ŸŒธPara ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother). Ia bukanlah milk booster tapi kita sendiri tau yg bila kita nk menyusukan baby perlukan tenaga yg mencukupi.
.
๐ŸŒธMereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
.
๐ŸŒธMereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka.
.
๐ŸŒธPara pesakit yang menghidap gout.
.
๐ŸŒธMereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
.
๐ŸŒธJika anda sering diserang sakit kepala atau migrain.
.
๐ŸŒธAnak-anak yang demam.
.
๐ŸŒธMereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam.
.
๐ŸŒธSebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan.
.
.
Nak bagi kat anak2 nanti sahur pon boleh. Performance ni sesuai untuk kanak2 sebab minuman tidak bergas. .
.
.
.
.
Yuni
0139136155
.
#shaklee #shakleeperformance #shakleeukm #shakleebangi #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #meletop #fattzura #neelofa #babyctdk #coverstarera #comelpipimerah #gemagegarvaganva2 #bazirpaknil #shakleemurah #shakleepuasa #rahsiahatiperempuan #mrgrey


1

Assalamualaikum.
.
.
Performance drink ni ialah minuman ISOTONIK yang less sugar dan tidak bergas. Yang bestnya, performance drink ni boleh minum sejuk2 dan nak letak ice lagi sedap. Bila consume Performance ni kita akan kekal bertenaga dan x mudah rasa letih bila seharian bekerja dkt luar.
.
.
.
Siapa yg sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah: .
.
๐ŸŒธPara ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother). Ia bukanlah milk booster tapi kita sendiri tau yg bila kita nk menyusukan baby perlukan tenaga yg mencukupi.
.
๐ŸŒธMereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
.
๐ŸŒธMereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka.
.
๐ŸŒธPara pesakit yang menghidap gout.
.
๐ŸŒธMereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
.
๐ŸŒธJika anda sering diserang sakit kepala atau migrain.
.
๐ŸŒธAnak-anak yang demam.
.
๐ŸŒธMereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam.
.
๐ŸŒธSebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan.
.
.
Nak bagi kat anak2 nanti sahur pon boleh. Performance ni sesuai untuk kanak2 sebab minuman tidak bergas. .
.
.
.
.
Yuni
0139136155
.
#shaklee #shakleeperformance #shakleeukm #shakleebangi #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #meletop #fattzura #neelofa #babyctdk #coverstarera #comelpipimerah #gemagegarvaganva2 #bazirpaknil #shakleemurah #shakleepuasa #rahsiahatiperempuan #mrgrey


0

Assalamualaikum.
.
.
Performance drink ni ialah minuman ISOTONIK yang less sugar dan tidak bergas. Yang bestnya, performance drink ni boleh minum sejuk2 dan nak letak ice lagi sedap. Bila consume Performance ni kita akan kekal bertenaga dan x mudah rasa letih bila seharian bekerja dkt luar.
.
.
.
Siapa yg sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah: .
.
๐ŸŒธPara ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother). Ia bukanlah milk booster tapi kita sendiri tau yg bila kita nk menyusukan baby perlukan tenaga yg mencukupi.
.
๐ŸŒธMereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
.
๐ŸŒธMereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka.
.
๐ŸŒธPara pesakit yang menghidap gout.
.
๐ŸŒธMereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
.
๐ŸŒธJika anda sering diserang sakit kepala atau migrain.
.
๐ŸŒธAnak-anak yang demam.
.
๐ŸŒธMereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam.
.
๐ŸŒธSebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan.
.
.
Nak bagi kat anak2 nanti sahur pon boleh. Performance ni sesuai untuk kanak2 sebab minuman tidak bergas. .
.
.
.
.
Yuni
0139136155
.
#shaklee #shakleeperformance #shakleeukm #shakleebangi #ajimaura #terapiinstagram #aurainstagram #meletop #fattzura #neelofa #babyctdk #coverstarera #comelpipimerah #gemagegarvaganva2 #bazirpaknil #shakleemurah #shakleepuasa #rahsiahatiperempuan #mrgrey


0

The end of the page