Shareefa Daanish Wibisana@shareefadaanish

A mother, wife, storyteller, founder @selektagalaktika @tebarpesona.id
shareefa_daanish@yahoo.com
#thewibisana #mataharipendul #televisithemalamute

1,007 posts 64,298 followers 715 following

More pictures from the Grand Opening of @childrensplaceindo.
Gak tau kenapa kemarin, setiap pose foto #mataharipendul maunya pose kiss ibu terus πŸ˜‚
Tempat ini recomended bgt untuk bu ibu yang berencana belanja kebutuhan fashion anak dengan harga yang bersahabat πŸ˜„
#pendulsosweet #sampemukaibugakkontrol #latepost

Plaza Indonesia
3

Kiss me beneath the milky twilight
Lead me out on the moonlit floor
Lift you open hand
Strike up the band, and make the fireflies dance silvermoon's sparkling
So kiss me -Sixpence Non The Richer-

I'm a fan of this song back then 😁

Wanna throwback to your #90s memories?

The Biggest Indonesia Nostagic Festival @the90sfestival will be held on 25 November 2017 at Gambir Expo Kemayoran (Komp. JIexpo Kemayoran)! πŸŽ‰

Let's join this music event, and find your ticket on www.the90sfestival.com! I'll see you guys there!! πŸ˜‰


3

Sedih klo lihat tempat, pemandangannya indah tapi tidak dijaga kebersihannya.
Buang sampah pada tempatnya adalah hal kecil yang sangat mudah dilakukan tapi dampaknya besar pada kelangsungan makhluk hidup.
#yukbuangsampahpadatempatnya #kebersihansebagiandariiman
Celana saya dari @selektagalaktika
Citra diambil oleh @makhlukamin
#latepost


25

I'm wearing cute sunglasses from #IZIPIZI @iaostories
And they have collection of sunglasses for baby and kids!πŸ’˜
Will post it later #thewibisana wearing IZIPIZI πŸ‘ͺ❀️ πŸ“· was taken by my photographer brother @makhlukamin


19

Citra diabadikan pada malam Anugerah Piala Citra FFI 2017 hari Sabtu malam lalu di Manado.
Citra 1, bersama seorang ibu yang saya kagumi baik personanya maupun karya2nya (diambil dari acc @therealdisastr diabadikan oleh @agrasuseno)
Citra 2 & 3, bersama para pembaca pemenang Piala Citra.
Citra 4, bersama para aktor (diabadikan oleh @makhlukamin)


5

Satu lagi film KEREN yang kamu HARUS tonton.
To get to know more about this movie you can check @kaningapictures And @cinesurya
#kamisnontonmarlina


19

And yes, earrings and necklace are made by myself 😁
What do you think?
#ibu2doityourself
πŸ“· @makhlukamin


42

Congratulation to all the winners from Malam Anugerah Piala Citra FFI2017!!πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ ❀️❀️❀️
Did you notice there's something different with my smile? Oh yes, I did an instant veneer at @pure.id a couple days ago.
For you who wants to do veneer, but you want to try how it goes with your face first, before the permanent. And you need a fast result to get a beautiful smile to attend a big event, instant veneer is the answer πŸ˜„


6

#RadenMatahariTerbitWirasendjaja anaknya ayah Farri dan ibu Daanish 😁


15

Saya dan @ruangguru bekerja sama untuk membagikan 1000 beasiswa #RuangBelajar untuk membuat #BelajarJadiLuarBiasa bagi siswa SMA kelas 12.

Lewat #ruangbelajar, kalian bisa akses berbagai macam konten belajar (seperti video konsep, video pembahasan soal, latihan soal, hingga rangkuman dalam format infografis) di aplikasi Ruangguru. Semua konten disusun dengan menggunakan metode journey based-learning sehingga lebih fun dan gak ngebosenin.
Ini pas banget buat kamu yang bentar lagi akan menghadapi ujian semester dan beberapa bulan lagi ujian nasional. Udah pada siap belum? β˜ΊοΈπŸ‘πŸ» # BeasiswaRB ini terbatas jadi cepet-cepetan yah pake kode saya!

Cara mendapatkannya :

1. Follow Instagram @ruangguru

2. Download aplikasi Ruangguru di Play Store atau App Store πŸ“²

3. Melalui aplikasi ruangguru, di menu pembelian pilih β€œPunya Voucher” dan masukkan kode voucher SHAREEFAIPA4 bagi kelas 12 SMA IPA dan SHAREEFAIPS4 bagi kelas 12 SMA IPS.

4. Setelah, berhasil kamu bisa menikmati layanan ruangbelajar selama 1 bulan. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Batas aktivasi kode terakhir tanggal 11 November 2017. Kalo misalnya beasiswa ini bisa ngebantu teman/saudara kamu, jangan lupa mention dia kolom komentar ya! Siapa tau bisa bermanfaat untuk mereka.

Yang udah berhasil pake, share pengalaman belajarmu di Instagram kamu, tag saya dan @ruangguru ya. Gak sabar dengar cerita kalian.


11

Did you know that happiness that you see in our family picture, does not happen all the time in our everyday life? 😊
Yes, sometimes we argue and fight. But somehow we manage to stick together.
Life after marriage is not always suit your expectation. I remember a quote that I really like from Dr Zakir Naik "It's better to love the girl you marry than to marry the girl you love." (I believe it's vice versa).
You cannot force someone to be a person that you want them to be. To accept is the hardest. When you already hit this level, you are going to be more happy.
#thewibisana #thewibisanastory #ngomongnaonateuh #gaklagiberantem #pengensharingaja
#klodaanishlagisotoy 😁
#familysticktogether
#behumbleandhappy #notetomyself #masihbelajarjadiistri #masihbelajarjadiibu


39

More colour is more 😁
These pictures were taken from Grow Up Night Mercedes-Benz Star Expo 2017.
My shirt and blazer are from @tebarpesona.id
#growupnight #growupid #growup #latepost πŸ“· @olafdjanuismadi and edited by me 😁


13

Walking the runway as a muse for @raegitazoro_collection @jfwofficial.
Wedges by @oxceloxcel
Congratulation my dear friend @raegitazoro!
#latepost


6

These pictures and video were taken from #makeoverwanted show @jfwofficial
Thank you @makeoverid
Blushing Gleam Look make up by @philipekarunia
Designer @titiessapoetra with Buen Alma Collection
All the @makeoverid's team @stephanie.lie @lucia_carolin @asriandhardini, and not forgeting @hrb.asti. Thank you so much for taking care of me that day, dan ketika ibu2 dancer ini tumbang setelah show πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Video was taken by @erikajennings
#bewanted #untunggakjadikeugd #dancemakesmehappy #dancelikenooneiswatching πŸ˜„


64

Walking as a muse for @kle_thelabel designed by @kleting. This mega cool outerwear made by cassava based bio plastic from @avanieco.
Thank you @kleting @grazia_id @kev.kumala
And thank you my dear friends for the videos and pictures @chacharaissa @titiessapoetra @oxcel @stephanie.lie @leetaemy @raegitazoro ❀️❀️❀️
Swipe ◀️▢️
#graziaglitzandglam #jakartafashionweek2018


27

My father keeps saying this motto to me back then.
The motto that he got from his high school, and I'm sure many people already familiar with it.
He's kept repeating this motto to me, not as a serious conversation.
But this motto has kept in my mind until now. And today I realize the true meaning of the motto. #notetomyself


12

The wise man says you are never too old to set another goal or to dream a new dream.
Okay deh klo gitu! Semangaaat! Selamat hari jumat, jangan lupa shalat Jumat.
πŸ“· @farricksan


52

Having a baby was physically and emotionally tired, but somehow I miss this moment and want more of this little vampire 😁
#kodekepadaayahπŸ˜‚ #nantiibukeburutua
#bukanmataharibukanvampire
#bukanjugapakailipstick
#habismakanbuahnaga #cutebaby


10

Kayaknya dalam mimpi berkata I'm freeeeeee πŸ˜‚
#mataharipendul


8

Sunny Sunday


8

I've got this super stylish hair cut @toniandguykemang, done by Tabi.
You can also get your healthy and stylish hair from TONI&GUY Kemang and get 10 % OFF for all services, by mentioning promo code: TGxDAANISH
Call 021-29529947 to book your appointment.


9

Hi people of earth, our #biggyboomoveralls are ready to order, You can check @selektagalaktika for more info.


3