sherry_alhadad@sherry_alhadad

Thespian - stage / tv / Host
Manager - Email [email protected] Shopping&Retail - SAXAE by Sherryalhadadxae

majlis pernikahan #duanfornadia #duanadi 👗 @afiqmofficial


205

hari ni kami pusing kampung. jangan tiru aksi ini ya adik2. kalau naik motor kena pakai topi keledar. kami kat sawah bendang je😝 #misteriwanpeah


658

#styledbyvelicious thank you twiniee sebab mempercayai saya untuk jadi penghias majalah @intrendmalaysia edisi April. tgk baju i, rimau rimau tau. bukan rimau betul, tipu je😝😝😝😝😝 @xeliciousxass


138

behind the scene for @intrendmalaysia ❤️❤️❤️❤️


11

hanya khir khalid untuk sherry alhadad. okey tak hashtag baru tu untuk kita berdua? terima kasih @khirkhalid kerana jadikan muka saya sebagai kanvas untuk awak warnai, and i love it so much❤️❤️❤️❤️ #hanyakhirkhalid .....and taraaaaaaaaa terimalah penghias muk depan untuk majalah @intrendmalaysia edisi April.


16

boommmm!!! nama duo kami "the kurinakumkum" sapa nak panggil dinner show boleh ya. @awalashaari #thesherryshow


23

with my co host @awalashaari kurina kum kum kena nyanyi tau lagu ayda jebat. dgn tetamu pengarah pengarah hebat siapa lagi kalau bukan @azizmosman , @mamadkhalid.1 dan shuben i @michaelang38 #thesherryshowandfriends jam 11pm di @tv3malaysia ❤️❤️❤️❤️


14

showcase @muzikmuzik_33 , hari ini (15 April), bersama dengan pencalonan baru, artis throwback & artis di dalam carta Muzik-Muzik! Bermula jam 2pm hingga 5pm di IOI City Mall, Putrajaya. Jom ramai-ramai! #muzikmuzik33 #mm33


14

mari belajar menganyam ketupat bersama kak @therealfafau dan abang @nabilzira


30

#Repost @intrendmalaysia with @get_repost
・・・
‘DANGEROUS CURVES’ :: SHERRY ALHADAD
April ini, @intrendmalaysia menampilkan pengacara kesayangan Malaysia menghiasi sampul hadapan InTrend edisi April 2018.
Tonton disebalik tabir disini:
Foto: @geraldgoh83
Arahan Seni: @aznistoria & @bermaid
Penata Gaya: @xeliciousxass
Teks: Amiza A. Kadir
Penyelaras: @afizakamarulzaman & @tyranooy
Solekan: @khirkhalid
Dandanan: @bibian226
Pakaian: @hm
Videografi: William
#InTrendMalaysia
#InTrendSherry
#SherryShow


104

#Repost @muzikmuzik_33 with @get_repost
・・・
Jom ramai-ramai ke rakaman Showcase Muzik-Muzik 33, besok (14 April 2018), di Ground Floor IOI City Mall Putrajaya, dari jam 2 petang hingga 5 petang bersama Ara Johari, Projector Band, Zarul, Ryan Deedat, Sandra & Ariff Bahran. Jangan lupa okay, ramai-ramai memeriahkan Showcase ini! #muzikmuzik33 #mm33


1

#Repost @muzikmuzik_33 with @get_repost
・・・
Showcase Muzik-Muzik 33 sudah kembali! Jangan lupa date kita, Sabtu ini, 14 April 2018, bermula jam 2pm hingga 5pm di Ground Floor Court, IOI City Mall, Putrajaya! Jom datang ramai-ramai!
@arajohari
@ariffbahran
@projectorbandofficial
@ryandeedat
@sandradianneofficial
@zarulumbrella
#muzikmuzik33 #mm33


11

The end of the page