KURUS.SLIM.PUTIH.CANTIK@slimming_white

💯PRODUK SLIMMING TERBAIK
💯 HALAL +KKM
📮 POS SELURUH MALAYSIA
🚙COD:AREA KL & PENANG
📱WHATSAP TEKAN LINK👇👇👇

http://www.wasap.my/60124982063

"RAMUAN SW 100% GABUNGAN HERBA TERBAIK!"
.
.
Kandungan SW ini adalah campuran drpd 9 herba terbaik yg mampu utk menguruskan dan memutihkan kulit anda. Antara bahan yg dpilih ialah Garcinia Cambogia, Guanara, White Kidney, Aloe Vera, Ginkgo Biloba, Gymnema Sylvestre, teh hijau, Flaxseed dan Stevia.
.
.
Jus SlimmeWhite ini merupakan jus kurus putih terlaris di Malaysia, Indonesia, Thailand dan Singapura. Produk ni telah mndapat anugerah Super Health Brand peringkat Asia Pasifik tau. Jus ni dah berjaya turunkan berat ramai rakyat Malaysia. Tak caya boleh scroll page ni tengok balik testimoni2 yg dah banyak tu. Nak tau kenapa produk ni best utk putihkan kulit dan kuruskan badan? Jom baca point kata bawah ni.
.
.
Kelebihan SW
.
1) 6x membakar lemak
2) 4x Detox
3) Tak perlu bersenam
4) Tak perlu diet ketat2
5) Meningkatkan Imunisasi badan
6) Melancarkan peredaran darah
7) Memutihkan dan melembabkan kulit
8) Mengawal nafsu makan
9) Sentiasa kenyang dan bertenaga
10) Fokus pd tmpat lemak brkumpul sperti perut, lengan, pinggul dan dagu.
.
🌸 Berminat nak slim &flawless dengan harga promo?? wassup hakak k 😉 🌸
📲+6012-4982063
📲+6012-4982063
📲+6012-4982063
.
.
.
#slimmingproducts #slimmingproduct #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #juskurus #produkkurus #produkkurusterbaik #jomkurus #jomkurus1malaysia #buanglemakpeha #buanglemakperut #buanglemak #kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdengancepat #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #bazarpaknil #bazarmalaysia


1

Anis dah buktikan lost 9 kg dengan Slimmewhite tanpa exercise tau! Aktiviti harian uolss dah mampu bakar lemak2 uols tu... yg penting uols makan Slimmewhite dgn konsisten! Korg mesti xcaye dpt lost 5kg - 20kg pun ada rekod cust kami😍
.
.
.. 🌸 Nak kurus dan awet mude??meh wassup saya .
.
📲+6012-4982063
📲+6012-4982063
📲+6012-4982063
.
. .#slimmewhiteterbaik #nakcantikcarisaya #kurus #slimmewhiteberkesan #slimmewhiteoriginal #slimmewhiteoriginal #slimmewhitetestimoni #nakkurusnakputih #nakkuruscepat #produkkurus #ubatkurusberkesan #bazaarpaknil #juskurusputihpertamaasia #jomsihat


7

SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA
.
SEMOGA SEGALA URUSAN DIPERMUDAHKAN ALLAH


4

12 BAHAN TERBAIK SW MUMMY™️
.
.
GARCINIA CAMBOGIA
✔️ Mengempiskan perut dan menyekat nafsu badan
.
ALMOND
✔️ Melancarkan susu ibu & metabolism badan
✔️ Baik untuk otak bayi
.
RASPBERRY KETONES
✔️ Meningkatkan tenaga dan melambatkan pembentukan lemak
.
OAT FIBER
✔️ Menurunkan tekanan darah dan meningkatkan susu ibu
.
LOBAK
✔️ Meningkatkan imunisasi badan
.
AVOCADO
✔️ Mencegah anemia dan mengatasi kekejangan otot
.
CHIA SEED
✔️ Kaya dengan Asid Omega 3 dan protein
✔️ Membekalkan banyak fiber untuk keperluan harian
.
HALBA (FENUGREEK)
✔️ Mengurangkan panas dalam badan
✔️ Membantu menambah susu badan ibu
.
ALFAFA
✔️ Meransang pengeluaran susu dan mengelakkan sembelit
.
HABBATUSSAUDA
✔️ Anti oksida dan baik untuk jantung
.
LOBAK
✔️ Meningkatkan imunisasi badan
.
STEVIA
✔️ Mengimbangi paras gula dalam darah
.
.
=================================================
Susu badan kurang?? nak tambah susu bdan smbil dpat #kurus dan #putihkan #bdan skali?? minum lah SW Mummy...!!!! Sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan baby lepas bersalin seawal 2minggu.
.
.
SEBOTOL 275ml tahan untuk 27 hari penggunaan
.
CARA PENGAMBILAN
5ml pagi sebelum sarapan dan 5ml malam 2 Jam sebelum tidur
.
. .

#testimoniswmummy #swmummy #swmummymalaysia #Swteam #TeamSlimmeWhite #SlimmeWhiteResults #juskurusputihno1Asia #kurusputih #NakKurusNakPutih #kuruscantikmenawan #NahSlimmewhite
#kurusputihserentak #nakcantikcarisaya #slimmewhiteterbaik #produklakukeras #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kuruscaraselamat #kurussebelumraya #roadtoslimbeforeraya #cantiksebelumraya #buangtoksindalambadan


8

The end of the page