smkbbb@smkbbb

SMK Bandar Baru Bangi adalah sekolah bantuan kerajaan terletak di jalan 2 Bandar Baru Bangi. Ini adalah instagram rasmi sekolah untuk berkongsi info

smkbbb.edu.my/

328 posts 1,668 followers 25 following

smkbbb

Peraduan ucapan Hari guru. Info pada Gambar


0

smkbbb

Tahniah Affan muqrey 5jujur smkbbb mendapat tempat ketiga Malaysia Di kejohanan MSSM Majlis Sukan Sekolah Malaysia.


9

smkbbb

Salam Gerakan Massa #TerimaKasihCikgu,
Buat semua pelajar, ibu bapa / penjaga, komuniti /alumni SMKBBB.
Sebagai menghargai jasa seluruh warga pendidik SMK Bandar Baru Bangi, PIBG akan mengadakan *Peraduan Ucapan Hari Guru* sempena Pelancaran Gerakan Massa menjelangnya Majlis Sambutan Hari Guru yang akan berlangsung pada 30 April 2019 di SMKBBB. *Syarat dan terma penyertaan Peraduan adalah seperti ketetapan berikut :* 1. Penyertaan *hanya terbuka kepada semua pelajar SMKBBB, ibu bapa / penjaga, komuniti / alumni SMKBBB.* 2. Menghantar rakaman video ucapan *berdurasi 30 saat sahaja* kepada YDP PIBG sama ada melalui Whatsapp /Telegram di talian 0136746818.

3. Semua penyertaan akan dimuat turun ke page Facebook PIBG SMK Bandar Baru Bangi untuk mendapatkan undian LIKE.
4. Rakaman perlulah menarik, kreatif dan mesti diselitkan dengan ucapan *#TerimaKasihCikgu.* 5. Rakaman video yang mendapat LIKE terbanyak akan dinobatkan sebagai PEMENANG PERADUAN UCAPAN HARI GURU SMKBBB 2019.

6. Tarikh tutup penyertaan adalah pada *29 APRIL 2019 (Isnin).* Sama-sama kita memeriahkan sambutan *Hari Guru Peringkat Sekolah SMK Bandar Baru Bangi tahun 2019* dan mencipta kenangan terindah buat seluruh warga pendidik di sekolah yang tercinta.

#PIBGSMKBBB
#KelabGuruDanKakitanganSMKBBB
#LembagaPengawasSMKBBB


1

smkbbb

Aksi tergambar dari lensa camera sukan smkbbb 2019


0

smkbbb

Persembahan khas sorakan style ultras Malaya Di sukan smkbbb 2019


8

smkbbb

Tahniah rumah Wira Juara 3 tahun berturut turut kejohanan sukan olahraga smkbbb. Juga tahniah rumah perdana 7 tahun berturut menjuarai Johan perbarisan sukan . Tahniah. Tahniah juga rumah satria Dan saga Yang memberi saingan sengit kumpulan Mata. Tahniah


1

smkbbb

Barisan guru guru smkbbb Di kejohanan sukan olahraga smkbbb 2019


0

smkbbb

Kejohanan sukan olahraga smkbbb 2019


0

smkbbb

Kejohanan sukan olahraga smkbbb 2019


0

smkbbb

Kejohanan sukan olahraga smkbbb


0

smkbbb

Acara akhir sukan 2019


2

smkbbb

Perhimpunan rasmi merangkap perhimpunan bulanan kokurikulum @smkbbb diuruskan oleh PPIM (Persatuan Putri Islam Malaysia)


2