BEAUTY ANGEL@starzs.co

EKZEMA. KURAP. PANAU
#kosmetikmurah
💞
... A G E N T - W A N T E D
TEKAN JER LINK
DI BAWAH

www.wasap.my/60143404510

1,038 posts 4,232 followers 4,012 following

BEAUTY ANGEL

KULIT PUTIH DENGAN SUSU MAAEZ😍
.
Wahhh,ambil #susumaaez pun boleh putihkn kulit jugak. Banyak sangat manfaat Susu Maaez ni kn. Korang kena la cuba sendiri,baru tahu macam mana perubahannya😘
.
Yang mana ada masalah kulit kering,kulit kasar boleh la cuba #susumaaez ni jugak. Nak kulit cantik amalkan #susumaaez
.
So,Cepat whatsapp ke 014-3404510
.
#susumaaez #masalahkulit #putihgebu #putihtanpakalogen #susucantikknkulit #susutanpacollagen #kurap #kudis #psoriasis #sesuaiuntukseisikeluarga #agenipoh #agenperak


2

BEAUTY ANGEL

Drop ur order 014-3404510


10

BEAUTY ANGEL

Sunburn adalah tanda yang paling jelas bahawa korang sudah duduk di luar terlalu lama. Tapi kerosakan akibat sinar matahari tidak selalu terlihat.
.
Tanda-tanda sunburn :
.
kulit korang berubah kemerah-merahan & gelap. Jika parah boleh sampai melecet kulit korang lepastu beberapa hari kulit korang akan mula mengelupas.
.
Haa korang nak tahu tak cara yang cepat & selamat untuk hilangkan masalah sunburn ni? Alhamdulillah Yaney suggestkan customer ni guna Carmela Whitening Soap dalam 2minggu sahaja dah nampak kesan kulit sebelum ni sunburn tu dah takde dia happy sangat !
.
Carmela Whitening Soap ni bukan je menghilangkan sunburn tu tapi membantu membersihkan kulit muka dan badan kita nampak lagi cerah tanpa parut, 1box Carmela Whitening Soap ni tahan untuk sebulan penggunaan sangat lah jimat dan berbaloi.
.
Kalau korang ada masalah sunburn atau masalah kulit nak Kak As bantu korang jangan segan-segan! Whatsapp/Dm je Kak As bagitahu korang ada masalah macam mana, in shaa Allah akak akan bantu awak🤗


4

BEAUTY ANGEL

PATUTLAH KULIT CANTIK, RUPANYA AMALKAN SUSU MAAEZ.

Rugilah sape blom cuba.. Walau nama susu, rasa sangat sedap.. Senang nak telan. Sape yg tak biasa minum susu pun boleh try.

Jom whatsapp akak 0143404510😍


0

BEAUTY ANGEL

SEBELUM NI BADAN RASA GATAL-GATAL.. SAPE SELALU KENA MACAMNI?? Meh share kesengsaraan tu dengan Kak As..biar kita hapuskan derita tu teruss... Kak As yakin Susu Maaez sangat membantu selesaikan masalah gatal kulit dan alahan semua tuu.. Sebab dah ramai sangat yg akak consult berjaya asbab Susu Maaez ni, dengan izin Allah.

Whatsapp akak 0143404510 😍


0

BEAUTY ANGEL

Syukur Alhamdulillah postage semalam 🌷
Walaupun Promo Hari Malaysia dah habis 30hb haritu tapi order berpusu pusu masuk 😱 Admin bersilat semalam packing parcel uools 🤣💨
.
Yang mana nak dapatkan Calla Beautskin, Susu Maaez & Carmela Whitening Soap Whatsapp & Dm Kak As sekarang okay!
.
Kalau bukan sekarang dan hari ini, bila lagi uols nak try product viral ni?? Restock habis ! Restock habis!!
Meh dapatkan khidmat nasihat Kak As 014-3404510 ..nak mudah klik link kat bio tuuu....


0

BEAUTY ANGEL

SELAMAT PETANG SEMUA.. SEBELUM TIDUR NANTI JANGAN LUPA AMBIL SECAWAN SUSU MAAEZ.. 014-3404510


3

BEAUTY ANGEL

SAPE TAKNAK KULIT CERAH GLOWING, SIHAT DAN TAK LESU?? ABAIKAN POST NI... SAPE YANG NAKKKKK??? MEH WHATSAPP KAK AS SEKARANG, 014-3404510


1

BEAUTY ANGEL

Hai, Assalamualaikum.

Kelebihan Susu Maaez; 👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit
👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit
👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar
👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah
👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan
👉Memberikan tenaga dan mengekalka kecergasan
👉Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu
👉Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
👉Mengurangkan masalah keguguran rambut

ORDER ?? Whatsapp Kak As 014-3404510 sekarang


0

BEAUTY ANGEL

Sape nak selesaikan MASALAH KULIT sampai jadi PULIH macam ni?
.
Susu Maaez ni memang khas utk cantikkn kulit korang. Tak kira la yang ada masalah gatal,kudis,parut dan lain-lain lagi boleh cuba susu maaez sekarang tau

Paling best perisa baru ni sedap sangat. Rasa dan bau buah strawberi serious real!! Kalau tak nak rugi, better cepat2 dapatkan Susu Maaez ni.

Whatsapp +014-340 4510
#susumaaez #susuuntukkulitcantik


4

BEAUTY ANGEL

Sempena Hari Malaysia ni Kak As buat promo khas start dari 10 September hingga 30 September 2018, Haa yang mana tak sempat grab promo merdeka sebelum nilah masanya korang grab cepat-cepat sebab lepas ni belum tahu lagi bila dan promo apa yang Kak As akan buat & Promo kali ni harga memang terlebih kasih sayang sangat .
.
Oh ya ! Warga KL dan Selangor boleh COD okay? Runner kita akan hantar sampai depan pintu rumah tau. Tapi kena booking cepat sebab slot COD hari-hari full. .
Cepat-cepattt WhatsApp atau DM Kak As 014-3404510


1

BEAUTY ANGEL

Kelebihan Susu Maaez by Sofieya Beauty:- - ada 3 perisa - asli, coklat , stroberi
- Bagus untuk kulit dan minda
- Membantu merawat masalah kulit seperti kulit kering, gatal-gatal dan ekzema
- Membantu menghaluskan, melembutkan dan menganjalkan kulit
- Sesuai untuk diambil seisi keluarga seawal umur 2 tahun
- Boleh diambil ibu mengandung dan menyusu
- 0143404510


1