Premium Beautiful Putrajaya@zulaikah_hjfakih

Healthy Life | Dream Big | Work Hard
πŸ‘±Mumpreneur of SHOM
πŸ’‹HAI-O, MY CHOICE FOR LIFE!
πŸ“±010-5030497
AGENT HAI-O RM50

http://Izzuqaanaqi.blogspot.com/

11 malam nangis2 minta mama buatkan kek. Dalam tidur mama cakap esok mama belikan. So as promises syg, Elsa untuk leesya. Harap kak Leesya happy. ❀️
.
#AnythingForMyBabiesHappiness #EvenIHaveNoPennies #AqilahEleesya #3years


0

Ini anak hampir hilang di bandar "London" 😭😭😭


2

Come to me, come come to me.


0

Mornink! Siapa tahu buah apa ni? πŸ˜‹


2

Baru je lepas COD Produk Viral #MinKaffe #MinCha #Eziclean dekat sini. Panas terik rik rik rikkkk. Peluh tiak makkk. Hahaha
.
Cust kata "Saya google je, cari yang terdekat sebab nak yang boleh cod. Tak nak postage".
.
Alhamdulillah. Tq puan A. 😊

#MiniStokisSHOMPutrajaya
#ProjekBerjasaSambilMerasa
#Weapon35
#MinKaffePutrajaya #MinChaPutrajaya #EzicleanPutrajaya
#AgentSahPutrajaya
#SahajidahHaiOMarketing
#ProjekDuitRayaRm50
.
Izzuqaanaqi.blogspot.com


0

My #PBTrueStory. Alhamdulillah dapat Premium Beautiful Short Bra Percuma siap Sign by kak @missfazura. Tqsm @sahajidah.haio sebab pilih #mybeautifulstory. Lots of LOVE ❀️❀️❀️
.
#PremiumBeautiful
#PBContest #FazuraxPremiumBeautiful #PremiumBeautifulxFazura #KorsetKecantikan #KorsetKesihatan #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert .
Izzuqaanaqi.blogspot.com


3

Tahniah kepada para pemenang #mybeautifulstory!

Kempen #mybeautifulstory telah mengumpulkan pelbagai kisah dan pengalaman menarik pengguna-pengguna Premium Beautiful. Sama ada menggunakannya untuk tujuan kesihatan mahupun kecantikan, rata-ratanya gembira mengenakan set korset Premium Beautiful dan telah menjadikannya sebahagian daripada kehidupan mereka. .
Daripada 141 kisah-kisah menarik yang dikongsikan, sebanyak 30 kisah telah terpilih berdasarkan kriteria-kriteria yang telah ditentukan dan mereka bakal membawa pulang hadiah yang istimewa! Untuk pengetahuan anda juga, kisah-kisah ini akan kami paparkan dalam majalah Futuristik pada edisi akan datang.
.
Semoga kisah-kisah mereka ini menjadi inspirasi kepada pengguna-pengguna Premium Beautiful di luar sana.
.
Thank you Premium Beautiful Lovers!
.
#mybeautifulstory
#premiumbeautifullovers
#pbxfazura
.
Izzuqaanaqi.blogspot.com


0

Alhamdulillah. 😊
.
#AgentSHOMpUtrajaya
#SahajidahHaiOMarketing
#produkhaiosuperbrand .
Izzuqaanaqi.blogspot.com


0

Asyraf nak ikut mama gi COD Kopi Garam Buluh dan Pil Tendang Angin dekat sini dulu yaaa. .
"Saya suka minum kopi tapi saya ada darah tinggi, alang-alang minum kopi biar lah kopi berkhasiat satu kali" - kata En M. .
Betul tu. Pilihan yang tepat! ❀️❀️❀️
.
#SetKempisPerut
#MinKaffePutrajaya
#GarlicHaiOMurah
#setJimatKempisPerut
#PilTendangAngin #KopiKesihatanGaramBuluh #KopiKurus #SahajidahHaiOMarketing #Weapon35 #ProjekBerjasaSambilMerasa .
Izzuqaanaqi.blogspot.com


0

Missed abam faiz. πŸ‘ΆπŸ‘§πŸ‘¦


0

πŸ‘Άβ€οΈ


0

The end of the page